Intensivkurs

Intensivkurs

Vi erbjuder individuella intensivutbildningar för dom som vill ta sitt körkort på kort och intensiv tid. Det passar den som har tid och känner sig någorlunda säker på fordonsmanövreringen.

Genomför hela din utbildning på begränsad tid.

Varje intensivutbildning föregås av 1 testlektion där vi gör en uppskattning vilken utbildning som matchar dina erfarenheter och förutsättningar. Vi stämmer då av nivån du ligger på idag och om du uppfyller minimikraven för att gå en intensivutbildning. Se kravnivåerna under respektive paket. Efter testlektion bestämmer du om du vill börja intensivutbildningspaketet som läraren föreslagit.

Kurser

Testlektion innan kursstart 120 min (3 x 40 min) 1´400 kr. Obligatorisk.

Alternativ 1

15 Körlektioner a 80 min,                         19´500 kr

För dig som har körvana sedan tidigare och har kört i varierande trafikmiljöer. God manövreringsförmåga.

Alternativ 2

20 Körlektioner a 80 min,                         24´700 kr

För dig som delvis har erfarenhet i trafiken sedan tidigare.

Alternativ 3

25 Körlektioner a 80 min,                          30´300 kr

För dig som har vistats mindre i trafiken men behärskar att manövrera bilen.

I alla kurser ingår körlektioner, enskild teorilektion 80 min, komplett bokpaket, och lån av bil vid provtillfälle. Onlinetester läggs till separat via appen ”Körkortsboken”

Utöver dessa behöver man ha deltagit och godkänts på Riskutbildning 1 och Riskutbildning 2 (hos oss har man möjlighet att gå på Riskutbildning 1)

5 arbetsdagar innan kursstart ska utbildningen vara betald. Du kommer få skriva på ett avtal där vi får ditt medgivande till intensivutbildningens villkor.

Du behöver ha giltigt körkortstillstånd och giltig legitimation.

  • Vi samarbetar med Resurs Bank och Wasa Kredit där du kan dela upp din betalning räntefritt upp till 24 månader. För att ansöka om delbetalning via Wasa Kredit måste du komma in till oss på trafikskolan med din legitimation.
  • I slutet av din utbildning kommer du att få göra en utbildningskontroll med en annan lärare. Detta för att vi ska kunna lägga upp planeringen inför ditt körprov och säkerställa att du är ordentligt förberedd inför uppkörningen.