Hem

Köp 5 rabatterade körlektioner och få en GRATIS testlektion

Gäller för dig som inte kört hos oss förut. För dig som är elev hos oss sedan tidigare har vi andra fina erbjudanden, ring eller kom in för att höra med oss! Gäller t.om. 2019-01-31

Fynda!

Köp förskottspaket

10 körlektioner för 4900 kr

 

dessa måste utnyttjas innan sista februari. efter angivet datum är lektionerna förbrukade enligt bindande avtalspåskrift av dig!

ANGE RABATTKOD: innanmars2019

Yvonnes Trafikskola, Nynäshamn

Hjärtligt Välkommen!

För dig som går i körkortstankar för B-behörighet.

Vi erbjuder individanpassad körkortsundervisning till bra pris, i lugn och avstressad miljö, av erfarna lärare. I utbildningen ingår körlektioner och teorilektioner. Vi säljer det kursmaterial som krävs.

Vi kör även med automatväxlad bil!

Trafikskolan startades 1996 av Yvonne Petersen. Totalt är vi fem lärare. Vi har även möjlighet att hjälpa till med ansökan om förlängd provtid eller muntligt prov för dig med läs- och skrivsvårigheter. Vi utför då bland annat ordavkodningstester.

För att underlätta ekonomiskt kan vi erbjuda räntefritt lån upp till 24 månader genom Resurs bank eller Wasa Kredit. Vi hjälper dig med allt pappersarbete.

Vi på Yvonnes trafikskola i Nynäshamn hjälper dig hela vägen fram till körkortet. Vi erbjuder en säker och effektiv körkortsutbildning för behörigheterna B, A och AM. Skolan ligger nära pendeltågstationen Nynäshamn. Här ligger alla övningsområden på nära avstånd vilket effektiviserar körlektionerna. Vi har både kvinnliga och manliga lärare med lång erfarenhet. Här finns möjlighet att köra med automatväxlad bil. Elever som kör hos oss har också möjlighet att själva boka körlektioner via internet under de tider kontoret är stängt. Kontakta oss i receptionen så hjälper vi dig att komma igång.